Serveis

Tendals

Stobag / Sistemes per a la protecció solar
Marca suïssa líder al mercat internacional, amb elevats aspectes de disseny i amb alta qualitat del producte. Amb presència a Espanya des del 2006 amb la creació de STOBAG IBERIA, actualment segueix la col·laboració amb AWMA com a STOBAG GOLD PARTNER.
 • BIOCLIMÀTIQUES
 • MARQUESINES AMB VIDRE
 • PÈRGOLES MOTORITZADES
 • SÒL MODULAR
 • TENDALS AUTOPORTANTS
 • TENDALS COFRE STOBAG
 • TENDALS LATERALS
 • TENDALS MONOBLOCK STOBAG
 • TENDALS TELESCÒPICS
 • VERANDES
 • VERTICALS
 • VERTICALS AMB CREMALLERA
 • VERTICALS AMB CREMALLERA I FINESTRA

Tenxo

Sèrie de pèrgoles d’alumini amb lona tensada motoritzada. Es caracteritza principalment per la versatilitat i acabat del producte, que permeten una protecció tant solar com contra pluja i vent superior. L’estructura i detalls tècnics, combinats amb el pendent adequat, asseguren una estanquitat de lona, fet que el fa un producte perfecte per aprofitar o rehabilitar terrasses, jardins i nous espais, augmentant tant les hores com la qualitat de l’ús. Té la possibilitat de portar il·luminació LED integrada als escuradents, així de poder incloure tot tipus d’accessoris que augmentin les seves prestacions, com sensors de pluja, vent, regulació de potencia lumínica…

Pèrgoles metàl·liques

Pèrgoles metàl·liques d’estil cubista, minimalistes, amb una gran versatilitat i adaptabilitat a qualsevol entorn. Fabricada amb perfils d’extrusió d’aluminis propis, té l’opció de poder fabricar-se amb lona tensada superior o amb ones, amb la particularitat de comptar amb un sistema de tensat superior automàtic, que assegura que totes les ones són iguals.

Veles tensades

El sistema de veles tensades, fabricades amb teixit d’alta qualitat i ferratges d’acer, que aporten un nou estil de ombreig a les zones on s’instal·len. Aporten una protecció solar amb una lleugeresa visual inigualable, a més d’una estètica fresca i nous aires de disseny. Els teixits són tallats amb plotters CNC de fulla circular, instal·lats amb ferratges d’acer i pilars inox.

Tancaments

Tancaments Seeglass
Sistema d’alta qualitat i instal·lació fàcil que condiciona nous espais aprofitables creant un agradable benestar alhora que incrementen el valor de les seves propietats immobiliàries.

Mosquiteres

Mosquiteres MV LINE
Mosquiteres de xarxa enrotllable en diferents versions. Ideada, construïda i testada per a resistir les condicions atmosfèriques més difícils, en particular en condicions de vents forts.

Portes

Portes enrotllables d’alumini
Lama corba d’alumini laminat omple a l’interior d’escuma de poliuretà. Gràcies a l’escuma de poliuretà que aporta a la porta un aïllament tèrmic, acústic i resistència, que conjuntament amb el seu disseny corb fan que aquesta porta sigui idònia per a residències unifamiliars, garatges col·lectius, etc… És una porta lleugera i molt silenciosa, perfecta per a realitzar contínues operacions de pujades i baixades diàries.
Portes enrotllables de seguretat
SEKURLOOK amb lames encunyades i SEKURCLIM amb lames microperforades ofereixen la comoditat de controlar la lluminositat i la ventilació de l’estada regulant l’obertura entre lames segons les necessitats de cada moment. Manté en qualsevol cas la màxima seguretat i protecció tant amb les lames obertes com tancades. Seguretat i estil amb disseny contemporani.

Para-sols

Para-sols IASO
La nova gamma de Iaso ofereix para-sols de llarga durabilitat amb diferents mides i materials per adaptar-se a les necessitats ambientals o estètiques. El disseny de la línia de para-sols és de gran qualitat, resistint elements externs sense patir desgast o erosió, mantenint la textura. La tendència d’estil combina la bellesa amb la resistència i la tenacitat dels para-sols de gran sèrie. L’estructura sòlida i el reforç de què estan dotats permeten estendre’n l’ús durant tot l’any, sense haver d’utilitzar recanvis en els materials, percebre un deteriorament a la tela, i perdre qualitat del servei o aparença. Els para-sols de Iaso estan dissenyats especialment per a qualsevol tipus d’ús, condició o ambient. La seva fórmula de teixit, estructura i personalització els converteixen en una peça de valor únic.

Pèrgoles

Pèrgoless IASO
Les pèrgoles IASO són sinònim de funcionalitat, qualitat i confort. Seguim les darreres tendències del disseny i la tecnologia per transformar qualsevol espai en un ambient acollidor, sigui quina sigui la seva dimensió. Els models són personalitzats; totes les pèrgoles s’adapten també als gustos i necessitats de l’usuari.

Cobertors per a piscines

Cobertors per a piscines IASO

Arquitectura textil

 • ESTRUCTURES TENSADES
 • FAÇANES TÈXTILS
 • COBERTES I FAÇANES ETFE

Persianes

Persianes metàl·liques
 • Protector solar amb alta transparència a la visió, es preserva la relació amb el món exterior
 • Aspecte modern i elegant, d’alumini
 • Petites dimensions d’instal·lació pel petit diàmetre de bobinat, baix pes per la formació de rodets
 • Bon subministrament de llum natural amb reducció, alhora, de l’energia solar
 • Disseny de color seleccionable
 • Alta resistència al vent, també adequada per a edificis alts

Protecció solar

Protecció solar interior
La cartera de productes inclou persianes horitzontals i verticals, cortines de panells, persianes enrotllables i persianes prisades. Incloent sistemes en mides i formes especials. Els nostres productes desenvolupats internament i innovacions estableixen nous estàndards una vegada i una altra, que implementem de manera competent i amb amor al detall. Compleixen amb les exigències més altes tant en el disseny dels espais i la il·luminació, com en la regulació de la calor i el condicionament de l’aire. El resultat: Sistemes amb valor estable i estalvi d’energia que proporcionen molts anys de plaer.

Veles

Veles protecció solar interior
Com a pioner en l’àmbit de les veles solars, a SOLIDAY sempre s’ha posat èmfasi en el disseny, la funcionalitat, el confort i la qualitat dels components. Gràcies a l’experiència de llargs anys i al consegüent desenvolupament s’han pogut desenvolupar patents dins de SOLIDAY que han estat referència dins l’àmbit de les veles solars. D’aquesta manera, SOLIDAY va ser el primer fabricant que va incloure en tots els sistemes el mecanisme opcional de la regulació d’alçades. Gràcies a això es va aconseguir per primera vegada regular l’ombra amb referència a la posició del sol, molt important per al sol de tarda que sempre està baix. Un altre avenç dins de SOLIDAY la patentada tècnica de piló. Els pilons són els responsables de la tècnica de tensat i de la flexibilitat resultant de la vela. Aquesta és la raó per la qual les veles solars SOLIDAY resisteixen, sense danys, forts vents més enllà del límit establert dels 40 km/h.

Teixits tècnics

Teixits tècnics de protecció solar

Com a pioner en l’àmbit de les veles solars, a SOLIDAY sempre s’ha posat èmfasi en el disseny, la funcionalitat, el confort i
la qualitat dels components. Gràcies a l’experiència de llargs anys i al consegüent desenvolupament s’han pogut desenvolupar patents dins de SOLIDAY que han estat referència dins l’àmbit de les veles solars. D’aquesta manera, SOLIDAY va ser el primer fabricant que va incloure en tots els sistemes el mecanisme opcional de la regulació d’alçades. Gràcies a això es va aconseguir per primera vegada regular l’ombra amb referència a la posició del sol, molt important per al sol de tarda que sempre està baix. Un altre avenç dins de SOLIDAY la patentada tècnica de piló. Els pilons són els responsables de la tècnica de tensat i de la flexibilitat resultant de la vela. Aquesta és la raó per la qual les veles solars SOLIDAY resisteixen, sense danys, forts vents més enllà del límit establert dels 40 km/h.

Pantalles LED

Pantalles LED COSMI

Cosmi és una companyia fabricant i distribuïdora d’equips i productes amb tecnologia LED.

La companyia sempre ha desenvolupat els seus propis productes, permetent estar a l’avantguarda i avançar-se al mercat en els avenços tecnològics LED per a una immediata implantació. Comptem amb una xarxa de partner considerada la més gran d’equips Full Color a Espanya i part d’Europa, i un equip humà capaç d’oferir un suport eficaç en qualsevol moment.

En aquest marc tecnològic, Cosmi va un pas més enllà brindant als seus professionals associats una experiència de diferenciació única, apostant per un servei constant, eficient i de qualitat, brindant una solució avançada i avantatjosa a la seva gamma de productes Full Color.

Imatge corporativa

Lletres corpòries i rètols
MB3D realitza projectes tenint en compte cada etapa del procés de fabricació i muntatge. Començant per la feina que es realitza a la pantalla de l’ordinador per dissenyar les lletres corpòries fins al temps emprat per estudiar l’espai on es col·loquen. Tenim en compte totes les fases del disseny.

Vinils

Vinils de tall, revestiments vinílics, films adhesius per a impressió digital o làmines de protecció i seguretat… descobreix l’ampli ventall de possibilitats que ofereix HEXIS.

Publicitat

 • Teles i lones
 • Flexibles
 • Cobre alarmes
 • Retolació i decoració
 • Laminats

Equipaments esportius