Tota classe de solucions per al teu negoci o llar

Toldecor S.L. és una empresa especialitzada en la fabricació de tendals, cortines, persianes, mosquiteres etc. manufacturació de tot tipus de lones, disposant de maquinària moderna per la confecció i els seus acabats amb costures o soldadura per alta freqüència.

Impressió digital

Recentment hem ampliat la nostra activitat amb un departament d'impressió digital, com a suport per a produir lones personalitzades amb els Dissenys que seleccionin els nostres clients.

La nostra empresa funciona des de fa més de 30 anys esforçant-nos al màxim en oferir als nostres clients el millor servei i qualitat en la distribució dels nostres productes.

Som líders en el sector, posem tota la nostra experiència en atendre i servir amb la màxima professionalitat corresponent així a la confiança que el client diposita en nosaltres. Els diferents productes que disposem per a la protecció solar amb tendals de braços invisibles, cofres, tendals per terrasses, verandes, filtres solars, cortines verticals, enrotllables amb calaix, tots ells amb teixits tècnics actuals a triar, oferint entre d’altres la classe Soltis, Screen, Sunless i també de lones acríliques, incloses les denominades nàutiques.

El funcionament pot ser manual o automàtic, essent aquest últim una opció cada vegada més exigida pels nostres clients, el confort i seguretat són els millors arguments per decidir aquest tipus d’instal·lació. Formem part de la xarxa d’instal·ladors Somfy des dels nostres començaments, assistint cada any a les formacions per tal de conèixer i practicar amb els nous productes que es desenvolupen i d’aquesta manera donar satisfaccions als nostres clients amb les darreres novetats.

La gestió integral de la casa o edifici és possible, permetent oferir els diferents productes des de les portes de garatge, tanques, persianes de seguretat i altres elements de tancament exterior, incloent la protecció solar i la decoració interior, permetent la gestió total de portes, tendals, persianes i cortines en un sol comandament.

Tots els nostres productes són confeccionats, manufacturats i instal·lats pel nostre equip de professionals. Un equip format en les nostres instal·lacions atenent a la llarga experiència acumulada a través del temps.

És per ells que som una referència reconeguda en el sector de la protecció solar.

Els diferents àmbits d’actuació inclouen des de l’usuari particular així com les grans instal·lacions en edificis residencials, administratius, sector hoteler, etc.